Blogul meu , părerile mele , lumea mea !

Fericire exterioară , tristețe interioară , bârfele lumii …

Știu că sună puțin ciudat titlul , dar tema acestui articol e fericirea exterioară falsă și tristețea interioară . Sunt momente în viață în care zâmbim , suntem fericiți , dar în gândul nostru nu e totul chiar așa roz , deși facem asta doar că cei din jurul nostru să nu își dea seama de problemele pe care le avem .

Probabil asta se întâmplă de cele mai multe ori atunci când suntem înconjurați de persoane vesele , bucuroase , false sau nu , iar noi nu vrem să le stricăm buna dispoziție . De ce să facem asta ? Când probabil putem primii ajutor de la respectivele persoane sau măcar sprijin moral . Ideea e că sunt unele persoane care fac asta doar să îi facă pe alții să se simtă prost , atunci când tu ești trist de-a dreptul , o arăți , iar altul se preface fericit doar așa ca să te facă pe tine să te simți altfel , să te facă invidios , să te distrugă etc.

În ziua de azi , cei mai mulți dintre noi ținem cont de părerea lumii , ne ghidăm în viață după ce zic alții , nu după propria noastră gândire și facem asta doar ca să fim lumii pe plac . Un exemplu în acest sens ar fi moda , hainele pe care fiecare dintre noi le purtăm ,  fiecare cu stilul și preferințele lui , dar sunt și unii care se ghidează după modelul altuia ca să fie și el în pas cu moda / să fie fashion . Mai apoi , asta ar trebuii să îți aducă popularitate și … prostie ! De ce zic prostie ? Pentru că aici vorbesc în numele celora care au depășit vârsta de 15 ani , pe care nu îi mai îmbracă părinții și nu sunt în stare să ia o decizie atunci când sunt nevoiți să își cumpere haine . Probabil vi se pare un exemplu banal , dar e primul care mi-a venit în gând și cred că e un exemplu destul de întâlnit acum , în zilele astea .

Noi adolescenții suntem manipulați în această perioadă de școală . De ce ? Lumea este rea încă de mică , te bârfesc la tot pasul , mulți dintre ei trăiesc pe baza acestor bârfe , îi interesează numai de ce face unu’ altu , cum se îmbracă , cu cine se f*te , cei care nu își văd de viața proprie și îi critică pe alții sau îi vorbesc pe la spate fără măcar să îi cunoască câtuși de puțin .

Acum deviez puțin de la subiect că tot am adus vorba de bârfe , de câteva zile pe facebook s-a creat o pagină intitulată ‘Gossip Ploiești’ ,  gen bârfele ploieștiului sau ceva de genu’ care încearcă să facă de râs așa zisele ‘vedete’ ale facebookului . După ce citiți asta să nu credeți că sunt de acord cu crearea acestui gen de pagini pe facebook (am găsit o grămadă de pagini din diferite orașe cu bârfe) . În primul rând dacă ești cunoscut pe facebook , dacă ai mulți prieteni , nu ești o vedetă , ești un simplu om ca toți ceilalți , cu nimic mai diferit față de ceilalți doar pentru că ai un ca**t de cont pe facebook cu enșpe mii de prieteni . Cât despre cei care creează astfel de pagini nu pot zice decât că sunt niște persoane fără o viață personala , niște net-liferi care nu au ce face pe internet și s-au gândit să își bată joc de alții .

Concluzia acestui articol ? Fi tu însuți , indiferent de starea ta , nu te ascunde de lume , nu te lua după ce spune unu’ altu , ghidează-te după propriile gânduri , ia tu singur o decizie , nu mai lăsa pe alții să ia decizii în locul tau .

Ciau ~

2 responses

 1. hancavasile2000

  „Exista un drum pentru fiecare, alege-ti propria cale
  Si mergi pana la capat, chiar daca vor sa te doboare
  Tine capul sus, retine ce ti-am spus
  Ca lumea n-o sa-ti dea vreodata ceva-n plus.”

  😉

  Februarie 17, 2013 la 22:56

  • Cunosc versurile , sunt „awesome” , la fel şi NA’ …

   Februarie 20, 2013 la 10:51

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s